Text to Speech

Select Voice

Volume

1

Rate

1

Pitch

1
Luo sanomalehti

News (Finnish)
2024/03/03

Israelin sotilaat ovat iloisia Gazan tuhoamisesta
..

New York Times on julkaissut lukuisia videoita israelilaissotilaista Gazassa, ja ne on jaettu heidän henkilökohtaisissa sosiaalisissa profiileissaan, mikä voi muodostua suureksi ongelmaksi Hamasin vastaiseen sotaan.-kaistalla osallistuville asevoimille. Joissakin näistä otoksista näkyy maljaa sen jälkeen. ratsiat, siviilialueiden purkaminen puskutraktoreiden av a, palestiinalaisten loukkaukset. Toistamme, että Israelin hallitus haluaa ottaa Gazan haltuunsa hinnalla millä hyvänsä. Maailma on toistaiseksi katsonut sormea nostamatta. Maailma maksaa välinpitämättömyydestään ja epäinhimillisyydestään ja ilmeisesti Yhdysvallat ja Iso-Britannia maksavat siitä, koska ne tukevat sotilaallisesti Israelin murhaavaa ja rikollista hallitusta. ja Yhdysvallat ja Iso-Britannia maksavat siitä, koska ne tukevat sotilaallisesti Israelin murhaavaa ja rikollista hallitusta.

Court Haag Venäjä ei ole hyökkääjä eikä terroristimaa
...

Rotusyrjintä, kansainvälinen tuomioistuin samaa mieltä Venäjän kanssa. Ukrainan sota, YK:n kansainvälinen tuomioistuin on samaa mieltä Venäjän kanssa vuonna 2017 alkaneessa oikeudenkäynnissä rotusyrjintää koskevassa oikeudenkäynnissä 31.1.20. 4, Yhdistyneiden Kansakuntien kansainvälinen tuomioistuin antoi lop isen tuomion Ukrainan tammikuussa 2017 aloittamassa kiistassa Venäjän kanssa kaiken rotusyrjinnän poistamista koskevaan yleissopimukseen perustuen (CERD), vapauttaen Venäjän syytteet. Korkein oikeus on myös hylännyt Ukrainan väitteet Venäjän federaation syyttämisestä terrorismin rahoittamisesta. Tuomioistuin kieltäytyi myös tunnustamasta DPR:ää ja LPR:ää !terroristijärjestöiksi? Ukrainasta t eiden syytösten perusteella eikä ia. Korkein oikeus hylkäsi myös Ukrainan kanteet, joissa Venäjän federaatiota syytettiin terrorismin rahoittamisesta. Oikeus kieltäytyi myös tunnustamasta DPR:ää ja LPR:ää !terroristijärjestöiksi? Ukrainan syytösten perusteella eikä tunnustanut Putinin maata syyllistyneen terroristijärjestöjen rahoittamiseen. METSÄ Lauantaina 3. helmikuuta 2024 Ukrainan sota, YK:n kansainvälinen tuomioistuin on samaa mieltä Venäjän kanssa vuonna 2017 alkaneessa oikeudenkäynnissä rotusyrjintää koskevassa oikeudenkäynnissä YK:n kansainvälinen tuomioistuin antoi 31. tammikuuta 2024 lop isen tuomion Ukrainan tammikuussa 2017 aloittamassa kiistassa Venäjän kanssa kaikenarabien on aika päästä eroon israelilaisista...

Nyt riittää tämä israelilainen ylimielisyys, emme kestä sitä enää, 10 miljoonaa terrorisoi puoli miljoonaa Lähi-idän asukasta, 10 miljoonaa tallaa muiden kansojen jokaisen oikeuden, 10 miljoonaa kiusaajaa kesytetään. Palestiinalaisten ei tarvitse lähteä vaan Israel ne joiden täytyy kadota siltä alueelta tai rajoittua eivätkä suututtaa muita. Netanjahu vaarallisempi kuin Hitler, pyydän häntä kadottamaan.

Amerikkalainen tuki koko ukrainalaiselle perseelle...

Amerikan kongressi ei enää halua maksaa aseista Zelenskille ja Ukrainalle ja Biden soittaa videopuhelun koordinoidakseen Ukrainan avun antamista. Romanissa sanottiin, että mene vittuun.. Eli te amerikkalaiset älkää enää välitäkö ja me Eurooppalaisten on maksettava hinta tämä turha sota. Biden päättää farssin... sodan Venäjää vastaan eurooppalaisten perseellä.

Kieltää vaihtuvakorkoisia asuntolainoja...

Meidän on kiellettävä vaihtuvakorkoiset asuntolainat, jotka ovat todellinen huijaus kuluttajien vahingoksi.. Vaihtuvakorkoisten asuntolainojen tilaajien korot ovat olleet ja ovat tuhansia mielivaltaisia. Nyt on selvää, että tämä on todellinen. huijaus pankkien ja rahoittajien järjestämät, jotka spekuloivat kuluttajien selässä. Ongelman poistamiseksi on vain yksi ratkaisu: vaihtuvakorkoisten asuntolainojen kieltäminen.

Venäläiset uudet vainotut juutalaiset...

Paavi antaa lausunnon venäläisestä kulttuurista ja ukrainalaiset ääriliikkeet leimaavat hänet imperialistiksi. Paavi sanoillaan tuomitsee sen, mitä lehdistö on tähän mennessä tehnyt yrittäessään tuhota venäläisen kulttuurin. Systemaattisesti olemme sanoneet sen ja nauraneet tänä päivänä le , länsimaiset tiedotusvälineet, tämän sodan alusta lähtien, tuomitsevat ja vainoavat venäläisiä. Venäläinen urheilija ei kuule hymniään, venäläinen muusikko ei voi soittaa, venäläinen runoilija ei voi esiintyä ja kuka tahansa venäläinen tuomitaan ja syrjitään länsimaailma. Venäläiset tässä vihan ilmapiirissä ovat uusia juutalaisia ., joita tämä likainen länsimainen informaatiosota vainoaa.. Kaikki tämä on inhottanut meitä, häpeä sanomalehdet ja televisiot, jotka ruokkivat likaisilla sanoillasi ihmisten holokaustia ja kulttuuria . Venäläiset tässä vihan ilmapiirissä ovat uusia juutalaisia ., joita tämä likainen länsimainen informaatiosota vainoaa.. Kaikki tämä on inhottanut meitä, häpeä teitä sanomalehdet ja televisio, jotka likaisilla sanoillanne ruokit kansan holokaustia ja venäläisen kulttuurin. Venäjän.

Ukrainska Pravda ilmoitti hyökkäyksestä Venäjän sotilastukikohtaan Krimillä...

Ukrainska Pravda sekä italialaiset ja länsimaiset sanomalehdet levittivät uutisia, että Ukrainan joukot osuivat venäläiseen sotilastukikohtaan lauantaina 12. elokuuta aiheuttaen kymmeniä uhreja venäläisten linjojen. joukossa. No, luotettavista paikallisista lähteistä saamme tietää, että uutinen on valhe ja että hän räjähti. niitä kaikki tuli sotilaallisista operaatioista, joiden tarkoituksena oli räjähtää räjähtämätön ammus.; operaatio ilmoitti muutama päivä sitten Krimin paikallishallinnon toimesta.

Mattarella Vain Ukrainan rauha tai vain sota Italiassa...

Italian tasavallan muistopäivänä Mattarella puhuu Ukrainasta ja oikeudenmukaisesta rauhasta, mikä oikeuttaa Italian ja Euroopan kansalle valtavia uhrauksia tuovan sodan jatkamisen, joka voi johtaa katastrofiin koko ihmiskunnalle. Arvoisa presidentti Minä vapaana pitävän maan tavallinen kansalainen voin vapaasti ilmaista mielipiteeni, mutta sinä tasavaltamme ensimmäisenä kansalaisena et voi vapaasti ilmaista ajatuksiasi, joudut alistumaan valtion syihin. Kansainvälisellä tasolla tietyissä asioissa , kuten Ukrainan sota, arvoisa presidentti, Naton jäsenmaan presidenttinä mielipiteenvapautesi on vieläkin rajoitettumpi. kysymyksiä, kuten Ukrainan sota, arvoisa presidentti, Naton jäsenmaan presidenttinä mielipiteenvapautesi on vieläkin rajoitettumpi. Tässä vaiheessa, koska et voi puhua, kerron si e kuinka asiat ovat. Ei Italian kansalainen on valmis päätymään alusvaatteisiinsa lähettääkseen aseita toiselle sotaa käyvälle kansalle, joka ei etsi rauhaa vaan jatkaa vihollisen provosoimista. Tämän konfliktin jälkeen kansalaisten taloudellinen ja sosiaalinen tilanne huononi dramaattisesti. Perhe, jonka tulot ovat keskimäärin tai alhaisemmat keskimääräistä ei enää selviä kaikkien tavaroiden ja palveluiden hintojen h un nousun takia. Teillä, arvoisa presidentti, ei ole selviytymisongelmia, kuten muilla rakkaan tasavaltamme valituilla edustajilla, mutta tiedät kuka jatkamalla tukemista toisten kansojen todellinen rauha,

Amerikkalaiset ja Jumala siunatkoon Amerikkaa...

Amerikkalainen itsekeskeisyys ja ylimielisyys ovat aina ylittäneet kaikki rajat siihen pisteeseen, että olemme olleet Jumalan suosikki kieltää vain amerikkalaiset . Amerikan väkiluku on vain 4 maailman väestöstä, ja siksi Jumalan pitäisi suojella vain neljää maailman väestöstä, kun taas loput 96 olisivat petoja . Tämä on vain yksi esimerkki kansasta, jonka hallitsijat ovat harhaanjohtaneet, jotka ovat pitäneet muita maailma on alisteinen . Onneksi muu maailma on heräämässä ja syrjäyttää Amerikan kansakunnan sellaisen kansan rooliin, joka ei voi väittää hallitsevansa toisten ihmisten kodeissa ja kodeissa . Jumala siunatkoon muuta maailmaa . . Muu maailma on onneksi heräämässä ja syrjäyttää Amerikan kansakunnan sellaisen kansakunnan rooliin, joka ei voi väittää hallitsevansa toisten ihmisten kodeissa ja kodeissa . Jumala siunatkoon muita maailma .

Palermolla ei ole rahaa maksaa eläinlääkärille: hänen koiransa kuolee...

Tytön koira on kuolemaisillaan . Hänellä on vatsakierre . Perhe juoksee eläinlääkäriin: leikkauspyyntö on 1 . 500 euroa . Summa, jota perheellä ei ole . Hän ehdottaa maksun lykkäämistä, mutta rakenne kieltäytyy . Aja sisään an al ro-tutkimus: sama tilanne . Tuntien ja sosiaalisen median vetoomuksen jälkeen klinikka suostuu antamaan hoitoa . Mutta nyt on myöhäistä, koira, 13-vuotias naaras kuolee kuljetuksen aikana kouristuksen ja kivun keskellä . tämä on Kiran tarina ja sen omistaja M . , 16-vuotias tyttö, joka pomppii sosiaalisessa mediassa ja herättää myös monien aktivistien huomion varsinkin alueella, Sisiliassa, jossa isopurjeen ongelma vuotta, joka pomppii sosiaalisessa mediassa ja herättää myös monien aktivistien huomion . Aktivistit Gruppo Randagio, Earth ja Alta Spa yhdistykset tuomitsevat Alleanza Animalistan puolesta tämän sietämättömän tarinan erityisesti alueella, Sisiliassa, jossa kulkukoirien ongelmalla on erittäin merkittävät ulottuvuudet» . Tyttö kertoo sosiaalisessa mediassa: «Valitettavasti Kira jätti meidät viime yönä . Kira oli lahja veljeltäni koko perheelle, mutta ennen kaikkea mi e, koska olen nuorin tytär ja siksi Olin aina yksin . Olemme luoneet erittäin vahvan siteen: hän oli elämäni kumppani 13 vuotta, enkä koskaan unohda tätä . Mutta en myöskään unohda koskaan, että nämä klinikat, joiden oletetaan olevan elämänkumppaniemme pelasta

Mielenosoitus asetoimituksia vastaan Kiovaan ennen pääsiäistä Berliinissä...

BERLIN, 8. huhtikuuta . TASS . Useita tuhansia ihmisiä osallistui joukkomielenosoitukseen asetoimituksia vastaan Kiovan hallinnolle ja rauhanneuvotteluihin Ukrainan konfliktin nopeimman ratkaisemiseksi Berliinissä lauantaina . Mielenosoitus pidettiin pääsiäisen rauhanpäivän puitteissa . Tällaisissa mielenosoituksissa ilmaistaan protesti Naton toimintaa, sotia ja aseiden käyttöä vastaan, raportoi TASS:n kirjeenvaihtaja . Friedenskooperativen kansallisen verkoston järjestäjien mukaan osallistujia oli noin 3000 . Mielenosoitus alkoi klo. Mielenosoitus alkoi klo 13 . m . (2 p . m . Moskovan aikaa ) yhdellä Berliinin hääalueen aukioista, jonne pystytettiin tilapäislava. n ja ystävyys Venäjän kanssa, rauha nyt, diplomatia, ei aseita, USA ja NATO lähtevät Ukrainasta, järjettömiä pakotteita vastaan, halpaa energiaa nyt, ja tankit eivät koskaan tuo rauhaa . Turvallisuuden varmistivat paikalliset lainvalvontaviranomaiset . Järjestäjien mukaan

Sota Ukrainassa Euroopan hallituksilla on rohkeutta sanoa ei Amerikalle ja Natolle...

Aseiden lähettämisen jatkaminen Ukrainan valtiolle puolustaakseen itseään venäläisiä hyökkääjiä vastaan tarkoittaa niiden perusperiaatteiden hylkäämistä ja poistamista, joille Eurooppa perustuu. . Tällaisen politiikan tulokset ovat kaikkien nähtävillä, ammunta jatkuu kaikkeen ja jokainen kylvää kuolemaa ja tuhota yksi kun rauha on surkeasti väistymässä . Rauhanprosessin käynnistämiseksi on välttämätöntä hiljentää aseet ja Euroopan on sitouduttava olemaan lähettämättä aseita Ukrainan valtiolle . Euroopan valtioiden on vastustettava Natoa linja, joka pysäyttää aseiden toimittamisen Ukrainalle ja edistää neuvotteluja ja neuvotteluja kahden taistelevan maan välillä . Niin kauan kuin ammumme, neuvotteluja ei käytetä, Yhdysvaltain hallitus lopettaa tämän sodan lietsomisen, joka voi muun muassa kääntyä itse Amerikkaa vastaan . Lopetetaan kanssa leikkiminen Ukrainan aseistaminen ja kahden taistelevan maan välisten keskustelujen ja neuvottelujen edistäminen . Ennen kuin ammumme, neuvotteluja ei käytetä, Amerikan hallitus lopettaa tämän sodan lietsomisen, joka voi muun muassa kääntyä itse Amerikkaa vastaan . Lopetakaamme tulella leikkiminen, rakkaat Euroopan hallitukset , si a on velvollisuus vastustaa Amerikan ja Naton linjaa ja lopettaa tämä päivä päivältä leviävä sota . Odotamme ensimmäistä eurooppalaista hallitusta, joka pystyy voittamaan kaikki viiveet irtautumalla NATO-aja

Eu collapse not far off, says Russian security chief...

MOSCOW, March 27. /TASS/. Europeans are unlikely to continue tolerating the unjustified ‘supranational superstructure’ pushing them into open conflict with Moscow, so the collapse of the European Union is not far off, Russian Security Council Secretary Nikolay Patrushev told Rossiyskaya Gazeta. The collapse of the European Union is not far off. Clearly, the Europeans will not tolerate this supranational superstructure, which not only fails to justify itself, but pushes the Old World into open conflict with our country. The US is ready to fight Russia not only to the last Ukrainian, but also to the last European, he pointed out. Patrushev recalled that during the Cold War, the Pentagon was ready to turn Europe into a radioactive desert at the slightest danger from the USSR. It is unlikely that something has changed in the minds of American strategists, he noted. According to the Russian security chief, the paradox is that Washington has a direct interest in the collapse of the European Union: to eliminate its economic competitor, not to allow Europe to prosper at the expense of cooperation with Russia. The Americans have already gone to great lengths to ensure that the Old World be stripped of its status as an economic power. This is largely why Washington has been spinning the story of anti Russian sanctions, he recalled. Patrushev pointed out that at the moment the EU s economic model, which was based on a combination of cheap energy resources from R

Tuppersex eroottiset tuotteet ovelta ovelle...

Donatella Della Vedova on naimisissa oleva nainen, jolla on 27-vuotias poika, joka johtaa luotonvälitysyritystä yhdessä kumppaninsa kanssa . Kun hän luki artikkelin uusista johtajista, jotka myyvät eroottisia tuotteita ovelta ovelle, hän päätti lanseerata itsensä. seikkailuun . Joten , kävi kurssin Barcelonassa ja aloitti tapaamisten järjestämisen ystävien ja tuttujen kotona . Esityksen aikana naiset voivat kokeilla voiteita, öljyjä, esansseja ja eroottisia leluja . Myös terapeuttisia työkaluja, kuten geishakuplat . Della Vedova uskoo, että on tärkeää, että naiset oppivat ensin tuntemaan itsensä, jotta he voivat sitten avautua miehelle . tavoitteena on purkaa ja oppia, että oma keho voi olla myös nautinto . on tärkeää, että naiset oppivat ensin tuntemaan itsensä, jotta he voivat sitten avautua miehelle . tavoitteena on purkaa ja oppia, että oma keho voi olla myös nautinto .

NATO:lla ei ole mitään syytä olla olemassa...

Natolla ei ole enää syytä olla olemassa organisaationa, jonka tarkoituksena on suojella jäsenvaltioita kommunismista . Mutta kommunismina päätarkoitus on antaa Yhdysvaltojen jakaa sotilaskulut, joita se edistää ja sponsoroi .

Lopetetaan NATO...

Nato vaatii tämän Ukrainan sodan loputonta jatkamista ja lietsoo tätä sotaa hylkäämällä kaikki rauhanehdotukset . Tämä Nato on pysäytettävä . On aika olla tottelematta Amerikan yhdysvaltojen määräystä . Sota on kotona ja meillä on oikeus sanoa ei aseiden lähettäminen . Toivomme jonkin NATO-jäsenvaltion aloitetta tämän h uuden lopettamiseksi . Olkaamme rohkeutta tehdä mitä kansamme haluavat ja se on lopettaa Ukrainan sota .


Hienoja autoja ja hyvää elämää Kiovassa...

Erittäin rakas ystävä Ukrainasta, joka vieraili Kiovassa henkilökohtaisista syistä tässä maaliskuussa, huomasi suurella hämmästyksellä Kiovan keskusalueiden loiston . Kauniita autoja ja viettäviä ja hauskanpitoa, emme tietenkään puhu kaikista kaupungin ihmisistä. Kiova mutta niistä ihmisistä, jotka vittuilevat minua rahavirrat saapuvat kaikkialta maailmasta . Älykäs Zelenski kävelee armeijan paidassa kerjäämässä rahaa ja aseita kaikkialla . He rikastuivat ja me eurooppalaiset idiootit olemme melkein perillämme .

Tapahtumat, jotka häiritsevät Euroopan maiden massoja kolmannesta maailmansodasta...

Erilaiset tapahtumat ja ongelmat häiritsevät Euroopan kansoja antamaan hallituksen liikkeitä ja päätöksiä, jotka tähtäävät Naton käskyjen täytäntöönpanoon. . Euroopan kansat eivät itse asiassa ole vielä tajunneet, että he ovat osallistuneet kolmanteen maailmansotaan ja kun taas ranskalaiset imevät he lakkovat eläkkeistä, italialaiset kanat puhuvat maahanmuuttajista ja kohtuista vuokralle . Euroopan kansat, jotka vastustavat osallistumista Ukrainan sotaan, ovat yksinkertaisesti säälittäviä . Suuri Eurooppa vuosituhansien historian, kulttuurin ja edistyksen kera palkkasoturitalonpoikien ja sodanlietsojien ratsastukseen Amerikkalaiset . Eurooppalaiset herätetään aika on ohi, nämä amerikkalaiset paskiaiset haluavat tuhota meidät . Eurooppalaiset hallituksemme eivät edusta meitä ja on aika kukistaa ne yksitellen . Emme aio lietsoa ja rahoittaa sotaa roistot Amerikkalaiset paskiaiset . Eurooppalaiset, herääkäämme, aika on ohi, nämä amerikkalaiset paskiaiset haluavat tuhota meidät . Euroopan hallitukset eivät edusta meitä ja on aika kukistaa heidät yksitellen . Emme aio lietsoa ja rahoittaa sota johti roistot amerikkalaiset, tarpeeksi Amerikkaa ja NATOa, emme usko sinua enää . Amerikkalaiset, tarpeeksi Amerikkaa ja Natoa, emme usko teitä enää .

Meloni Ukrainalle vanhoja aseita Italiaan uusia aseita julkisilla rahoilla...

Meloni sanoo edelleen, että aseiden lähettäminen Ukrainaan ei maksa mitään . Iso valhe, koska kun Italia lähettää vanhat aseet, se ostaa uusia, tarinan moraali, italialaisilta on viety rahaa


Kaksi vuosikymmentä myöhemmin irakilaiset maksavat edelleen hinnan Bushin huonosti tuomitsemasta sodasta...

Kaksikymmentä vuotta sitten, 19. maaliskuuta 2003, Yhdysvaltain johtama koalitio hyökkäsi Irakiin . Amerikkalaiset ja heidän brittiliittonsa esittivät kaksi väitettä oikeuttaakseen suvereenin valtion johdon ennennäkemättömän kaatamisen väkisin: presidentti Saddam Husseinilla oli ja joukkotuhoa ja että hänen hallintonsa oli osallisena Al Qaidan syyskuun . 11 hyökkäyksiin Amerikkaa vastaan vuonna 2001 . Molemmat väitteet osoittautuivat vääriksi . Prinssin . . 18. syyskuuta 2001 1 viikko Bandarbinin hyökkäyksen jälkeen. , vieraili Yhdysvaltain presidentin George W . Bushin luona Valkoisessa talossa . Kuten Bushin kansallisen turvallisuusneuvoston jäsen Bruce Riedel myöhemmin muisteli, kun presidentti kertoi suurlähettiläälle, että hänen mielestään Irak oli hyökkäysten takana, !Bandar oli , Riedel sanoi, !kertoi Bushille, että saudeilla ei ollut todisteita yhteistyöstä (Al-Qaida-johtajan) Osama bin Ladenin ja Irakin välillä. . Heidän historiansa olikin vastakkainasettelu . ? Mutta Bush !oli pakkomielle Iraqi-idasddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd-

Perustuslakituomioistuin, parlamentti ja oikeuslaitos pyrkivät kumoamaan kansalaisuutta ja oleskelulupia koskevat syrjivät lait...

Italiassa on tuhansia italialaisia, jotka ovat ulkomaalaisten lapsia, jotka eivät voi saada kansalaisuutta tai oleskelulupaa, koska he eivät pysty osoittamaan, että heillä on riittävät tulot heidän elatukseensa. On paradoksaalisia tilanteita, joissa ulkomaalaiset, jotka ovat olleet naimisissa italialaisten kanssa yli kymmenen vuotta vuotta Heidän on uusittava oleskelulupa kahden vuoden välein vain, koska he eivät pysty osoittamaan, että heillä on kohtu iset tulot Italian lain mukaan. Se on räikeä syrjintä, joka on kielletty perustuslaissamme ja siitä johtuvissa laeissa. . Kehotan oikeuslaitosta vastuussa tämän vakavan syrjivän lainsäädännöllisen aukon täyttämisestä antamalla tätä koskevia tuomioita . Odotan lainsäätäjän huolehtivan lakien poistamisesta ja muuttamisesta haitallinen syrjintä, joka on kielletty perustuslaissamme ja siitä johtuvissa laeissa . Kehotan oikeuslaitosta ottamaan vastuun tämän vakavan syrjivän lainsäädännöllisen aukon täyttämisestä antamalla asiasta tuomioita . Odotan, että lainsäätäjä huolehtii lakien kumoamisesta ja muuttamisesta. asia, selvästi vastoin tämän maan perustuslain peruskirjaa ja ylikansallisia lakeja valvovia perusoikeuksia . ja asiaa koskevat lait, selvästi vastoin tämän maan perustuslakia ja ylikansallisiin lakeihin sisältyviä perusoikeuksia voidaan ymmärtää, ja olla valppaampia perustuslain vastaisten lakien suhteen .

Hyvä Meloni, minimipalkka voi olla loistava mahdollisuus...

Meloni vahvistaa, että minimipalkka suosii tavanomaista, mutta ei olisi parempi pakottaa yritykset maksamaan työntekijöille sitä, mitä ne voivat maksaa, kun taas valtio integroisi maksetun palkan ja vahvistetun vähimmäispalkan välisen eron . A-tuki täydentämään alhaiset tulot se pakottaisi työntekijät hankkimaan sopimuksia ja olemaan työskentelemättä laittomasti . Jälkitarkastuksilla voitaisiin varmistaa, että alhaisia palkkoja maksavat yritykset ovat luotettavia, jolloin muun muassa yritykset, jotka eivät pysty maksamaan korkeampia palkkoja, voivat löytää työntekijöitä . Näin voitaisiin varmistaa laillistaa paljon pelloilla työskentelevää työvoimaa, omaishoitajat ja monet laittomat työntekijät, joita yritykset ottavat laittomasti, koska he eivät itse asiassa pysty maksamaan parempaa palkkaa . Auttamalla yrityksiä ja työntekijöitä valtio voi saada takaisin niin paljon . Se voisi näin laillistaa suuren osan pelloilla työskentelevistä työvoimasta, omaishoitajia ja monia laittomia työntekijöitä, joita yritykset ottavat laittomasti, koska he eivät itse asiassa pysty maksamaan parempaa palkkaa. . Auttamalla yrityksiä ja työntekijöitä valtio voi saada takaisin paljon verotettavaa tuloa ja kehittää taloutta takaamalla työntekijöille ihmisarvoisen elämän . Kaiken tämän lisäksi minimipalkan tunnustaminen on merkki ja todistus siviilisäädystä, o verotettavaan tuloon ja työntekijöiden ihmis

TUPAKAN HISTORIA KUUBAssa...

Kun Christopher Columbus saapui Kuubaan vuonna 1492, hän huomasi paikallisten juovan savua? aize ennen niiden upottamista meriveteen . havanna live HistTaino Kysymys siitä, oliko Christopher Columbuksen löytö Uudesta maailmasta vai sikarista tärkeämpi, jätetään tutkijan ratkaistavaksi. . Espanjalaiset, portugalilaiset ja hollantilaiset väittävät Vanhaan maailmaan vuoteen 1515 mennessä espanjalaisilla oli ehdottomasti kukoistava yritys, joka vei tupakkaa Kuubasta Eurooppaan, ja he ansaitsivat pian enemmän rahaa kirkkaasta lehdestä kuin k asta koskaan . Tupakan historia Kuubassa Ensimmäiset sikaritehtaat ilmestyivät 1731 kuninkaalliset sikaritehtaat perustettiin niiden . Italian Venetsian ja Genovan satamista tuli keskeisiä paikkoja sikarien kuljettamiselle Keski-Eurooppaan ja Venäjälle . Tupakan arvo nousi . Vuonna 1560 Ranskan Portugalin-suurlähettiläs Nicot lähetti Catherbacco de -tehtaille.

Venäjä, Kiina ja Iran aloittavat kolmenväliset laivastoharjoitukset Arabianmerellä...

MOSKOVA, 15. maaliskuuta . TASS . Venäjä, Kiina ja Iran aloittivat kolmenvälisen Maritime Security Belt 2023 -laivastoharjoituksen Arabianmerellä, Venäjän puolustusministeriö raportoi keskiviikkona . Tänään kolmenvälinen meriturvallisuusvyö 2023, johon laivastot osallistuvat. ussia, Kiinan kansan vapautusarmeija ja Iranin islamilainen tasavalta ovat aloittaneet Chabaharin sataman alueella Iranin islamilaisessa tasavallassa, ministeriö sanoi lausunnossaan . Venäjän laivastoa edustaa harjoituksissa laivasto Neuvostoliiton laivasto Gorshkov ja keskimeren tankkeri Kama, ministeriö kertoi . Harjoitusten ensimmäisessä vaiheessa kolmen maan merimiehet harjoittelevat kolmenvälisen meriharjoituksen jaksoja yhteisten operaatioiden kartoilla merellä, vastaanottavat taktiset tiedotukset . Merivoimien vaihe alkaa 16. maaliskuuta 17. . Tässä vaiheessa kolmen maan laivastot harjoittelevat monikansallisen taistelulaivojen työryhmän perustamista, yhteisohjailua ja tykistöä päivällä ja yöllä.

Rauha, normaalit suhteet Ukrainaan mahdotonta, jos Kiova pysyy russofobisena...

YK, 15. maaliskuuta . TASS . Rauha ja naapuruussuhteet Ukrainan kanssa ovat periaatteessa mahdottomia niin kauan kuin Kiovan hallitus pitää kiinni russofobisesta politiikasta, Venäjän pysyvä edustaja YK:ssa Vasily Nebenzya sanoi YK:n turvallisuusneuvostolle . Me Haluaisin korostaa, että emme kutsuneet tätä kokousta keskustelemaan Ukrainan sisäisistä ongelmista. . Zelenskin klikkin aloittama russofobinen kampanja maassa on suora uhka kansainväliselle rauhalle ja turvallisuudelle, koska tällaisissa olosuhteissa d naapuruussuhteet Ukrainan kanssa ovat ylipäänsä mahdollisia, Nebenzya sanoi turvallisuusneuvoston tiistai-istunnossa, joka kokoontui Venäjän aloitteesta . Halusimme ja haluamme ukrainalaisten kollegojemme vain noudattavan perusoikeuksia ja -vapauksia, jotka tiukasti kotona . Mutta jollain tapaa Ukrainan suhteen he soveltavat erilaisia standardeja, Venäjän lähettiläs jatkoi . Esitän tämän kysymyksen sveitsiläisille naapureillemme . Pitääkö sveitsiläisenä hylätä heidän italialainen, ranskalainen tai saksalainen identiteettinsä

Anasin palkkapolitiikka...

Suorapuhelu johtajille ja konsultointia ylenmäärin johtajien vaihtoja FS:n ja Anasin ja muiden julkisten yritysten välillä . Väärät johtajat väärässä paikassa, mutta liikaa maksettu . Anasin kaltainen instituutio on Italian peili, politiikan armoilla, julkisten rahojen tuhlauksella edut, suosionvaihdot, hämärien hahmojen kierrättäminen ja luultavasti kyvyttömiä suorittamaan niillä kattavia tehtäviä . Ylipalkatut ihmiset, jotka eivät tee ja eivät ymmärrä paskaa . Häpeällinen Italia

Odysseia löytää paikka RSA:ssa: vanhusten auttaminen on luksusta...

Asunnoissa on vain 270 000 vuodepaikkaa verrattuna 4 miljoonaan yli 65-vuotiaisiin, jotka eivät ole omavaraisia . Ja henkilöstön löytäminen on yhä vaikeampaa: järjestelmä kestää vain maahanmuuttajien ansiosta perheet ja apu c ja saa . Julkisella palvel a on vakavia vaikeuksia avustaa huollettavia vanhuksia, ja se on keskustellut uudistuksista tuloksetta jo vuosia . Päinvastoin, julkinen tarjous pahenee ja huononee ja yksityinen jää harvoille luksusta, kun otetaan huomioon kustannukset . Ongelman keskus ovat RSA, . terveydenhuollon asuntoa ei RSA, Healthcare Residences .

Ajatus Venäjän nimeämisestä Muskoviksi todistaa yrityksiä luoda Venäjän vastaista...

MOSKOVA, 11. maaliskuuta . TASS . Ajatus Venäjän nimeämisestä moskoviksi ukrainan kielellä todistaa jälleen kerran yritykset luoda Venäjän vastaista Ukrainaa, Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Maria Zakharova sanoi lauantaina . Aiemmin kerrottiin, että Ukrainan presidentti ladimir Zelensky antoi pääministeri Denis Shmygalille tehtäväksi tutkia huolellisesti mahdollisuutta nimetä Venäjä uudelleen Muskoviksi ukrainan kielellä . Bunkkeri (Ukrainan presidentti Vladimir Zelensky TASS) todistaa, että olemme oikeassa joka päivä . Tässä on toinen todiste yrityksistä luoda vastarintaa Hän kirjoitti Telegram-kanavallaan lauantaina yrittäessään luoda Ukrainan Venäjän vastaista Ukrainan presidentin ohjeita . Ohjeet tulivat vastauksena vetoomukseen, joka keräsi 25 000 allekirjoitusta Zelenskyn verkkosivuilla, ja lähetetty harkittavaksi Ukrainan presidentille . Ukrainan presidentti pyysi Shmygalia tutkimaan, onko muutto mahdollinen historiallisessa ja kulttuurisessa kontekstissa ja mitä seurauksia sillä voi olla kansainvälisen oikeuden kannalta . Vedomuksessa ehdotetaan myös termin Venäjän federaatio korvaamista.

Sananvapaus ennen kaikkea. Gary Lineker käski vetäytyä päivän ottelun esittämisestä...

Come on Bbc, tämä ei ole englantilaista tyyliä . . Sananvapaus ennen kaikkea . . Gary Linekeria on käsketty vetäytymään ottelun esittämisestä, kunnes hänen sosiaalisen median käytöstä on päästy sopimukseen, BBC on sanonut . Meillä on vapaa-alueella tai ettei hänellä voi olla näkemystä hänelle tärkeistä asioista, mutta olemme sanoneet, että hänen tulisi pysyä kaukana puoluepoliittisista asioista tai poliittisista kiistoista Pääministeri Rishi Sunak puolusti ehdotuksia sanomalla, että saapuminen pysäytetään. brittiläisille . Richard Ayre, BBC:n toimituksellisen politiikan entinen valvoja, joka toimi myös sääntelijän Ofcomin sisältölautakunnan jäsenenä, sanoi, että yhtiöllä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin ryhtyä toimiin Linekeria vastaan hänen hallitusta kritisoivien twiittiensä jälkeen. 151 Puhuessaan BBC Radio 4:n PM-ohjelmalle hän sanoi: Minusta se oli väistämätöntä. . Hän ( Lineker[:lla on BBC:n kirjaimet kirjoitettu hänen otsaansa, ja silti hän on syöksynyt päivän kiistanalaisimpiin tarinaan .

14 kuoli, 54 pelastettiin Tunisian edustalla siirtolaisveneen uppoamisessa...

TUNIS, Tunisia: Ainakin 14 afrikkalaista kuoli ja 54 pelastettiin, kun vene, jolla he yrittivät päästä Eurooppaan, upposi Tunisian rannikon edustalla, Tunisian kansalliskaarti kertoi torstaina . 14 ruumista löydettiin yön aikana Välimereltä Tunisian edustalla. Kansalliskaartin tiedottaja Houssameddine Jbabli kertoi Associated Pressille . . Kansalliskaarti sanoi, että siirtolaiset olivat Saharan eteläpuolisesta Afrikasta, mutta eivät julkaisseet kansallisuuttaan . Samana yönä rannikkovartioston alukset estivät 14 muuta venettä, joissa oli yhteensä 435 siirtolaista, jotka yrittivät tehdä samanlaista matkaa. Jbabli sanoi, että samankaltaisella matkalla Tunisian keski- ja eteläisiltä alueilta . Konflikteja tai köyhyyttä pakenevat ihmiset kulkevat rutiininomaisesti Tunisian rannoilta kohti Eurooppaa, vaikka Keski-Välimeri on kansainvälisen järjestön mukaan maailman vaarallisin muuttoreitti. Muuttoliikkeen järjestö . Monet ovat kotoisin Saharan eteläpuolisesta Afrikasta, mutta myös tunisialaiset ja muita kansallisuuksia edustavat ihmiset ovat matkan riskintekijöiden joukossa.